Telefoon:06-211 54 556

Kerstpakketten bezorgservice

Geen tijd om al uw klanten of medewerkers te bezoeken voor het bezorgen van de kerstpakketten of relatiegeschenken? Wij bieden u een voordelige en snelle optie!

Wij bezorgen de pakketten op de datum die u wenst en zelfs op het tijdstip die u wenst, binnen kantooruren (bijvoorbeeld voor uw zakenrelaties) of juist buiten kantooruren (bijvoorbeeld bij uw collega's thuis).

Vrijblijvend een offerte

Zodra u ons de adressen geeft, gaan wij direct de meest efficiƫnte route berekenen en geven u vrijblijvend een offerte. Wij durven u te beloven dat u onder aan de streep voordeliger uit bent met onze speciale kerstpakketten actie dan dat u een eigen medewerker op pad stuurt.

Met een glimlach!

Natuurlijk bezorgen wij uw pakketten en geschenken met een vriendelijke glimlach en een mooie kerstmuts op. Wij maken uw collega's of zakenrelaties blij!

Kerstpakketten voor collega's

Collega's

Kunt u niet alle kerstpakketten op de zaak aan elke collega afgeven? Wij maken graag een voordelige route voor het afleveren van de pakketten.

Relatiegeschenken laten bezorgen

Relatiegeschenken

Heeft u tijd om al uw klanten door het hele land te bezoeken voor het bezorgen van relatiegeschenken/kerstpakketten? Het lijkt ons niet zo het geval. Wij geven u graag een vrijblijvende offerte en durven te stellen dat u voordeliger uit bent door het vervoer aan ons uit te besteden.

Kerstpakketten naar het buitenland

Buitenland

Niet alleen in de regio of Nederland kunnen wij u helpen, maar ook ver daarbuiten. Een rondje Europa is voordeliger dat u zich kunt voorstellen. Geef ons een kans, wij zullen deze benutten!