Telefoon:040-2 871 871

Internationaal

Wanneer u een koerier nodig heeft die snel met uw zending vanuit Veldhoven naar het buitenland moet, bent u bij ons aan het juiste adres.

Met ruim 7 jaar ervaring, kennen wij de kneepjes van het vak. Tolkosten, douane formaliteiten en overige randzaken die komen kijken bij buitenlandsvervoer, wij weten hoe het zit. Wij helpen u natuurlijk graag bij het organiseren van ritten naar en vanaf het buitenland.

Een zending vanuit het buitenland naar Veldhoven? Ook hierbij helpen wij u natuurlijk graag. Wij vertrekken direct zonder omwegen naar het betreffende land en komen ook direct weer terug. Een snellere manier zult u niet vinden.

Bel ons nu en wij ontzorgen u direct met uw internationale vraagstukken 040-2871 871. Heeft uw vraag iets minder haast? U kunt in dit geval ook ons online formulier invullen, hier kunt u direct een koerier bestellen of een vraag stellen.

Koeriersrit naar Davos in Oostenrijk

Davos, Oostenrijk

Een schitterende koeriersrit van Veldhoven naar Oostrenrijk. Reclame materiaal lossen op een skipiste. De chauffeur is na het lossen 2 dagen extra gebleven.

Koeriersrit naar FiFa HQ in Zürich

Zürich, Zwitserland

Ook deze koeriersrit van Veldhoven naar Zwitserland was een feestje. Met hoge spoed moesten er vlaggen voor het WK naar het hoofdkantoor van FiFa in Zürich. Hierdoor zijn er 2 chauffeurs direct vanuit Veldhoven vertrokken.

Koeriersrit naar Porto in Portugal

Porto, Portugal

Met regen vertrekken vanuit Veldhoven en 2 dagen later heerlijk in zon zitten in Portugal. Er zijn banen die minder leuk zijn.